Transport i kufomave Mergimi

Transporti i kufomave nga Evropa në vendlindje

Vdekja jashtë vendit - riatdhesimi i kufomës në vendlindje


Vdekja e një anëtari të familjes është jashtëzakonisht e dhimbshme dhe stresuese emocionale për të dashurit. Nëse një vdekje ndodh jashtë vendit, kjo shoqërohet me shpenzime shtesë, pasi i ndjeri duhet të transportohet në atdhe. Nga njëra anë, të gjitha rregulloret dhe kërkesat administrative duhet të respektohen, nga ana tjetër, nuk ka një pasqyrë të kostos së riatdhesimit të kufomës. Pastaj ka pyetje si: Si duhet të bëhet transferimi i kufomës, automjet apo avion? Sa kohë duhet për ta sjellë të ndjerin në atdhe? Sa kushton transporti i Kufomës. NE JU JAPIM INFORMATAT E PARA.


INFORMACION

Transport i Kufomave Mergimi  ju jep informacion për hapat e parë dhe ju informon në detaje për proceset e mëtejshme.

Ne gjithashtu kujdesemi për të gjitha procedurat administrative dhe kujdesemi për dokumentet e nevojshme dhe respektimin e të gjitha rregulloreve. Dhe së fundi, ne organizojmë një transport të besueshëm, dinjitoz dhe të përpiktë të kufomavës në vendin e lindjes.

hapat e parë dhe riatdhesimi dinjitoz i të ndjerit

Në rast vdekje në shtëpi

  • Lajmrimi i mjekut shtëpiak
  • Kërkesën nga mjeku shtëpiak,- Çertifikatën e vdekjes

Në rast vdekje në spital

  • Kërkesën nga mjeku i spitalit,- Çertifikatën e vdekjes

Na kontaktoni

  • ju informojm për koston
  • ju informojm sakt për dokumentet e nevojshme
  • ju informojm sakt për arritjen e kufomës në vendin caktuar

24 Orë në shërbimin tuaj

24☎︎ +49 170 4440375

📧 info@mergimi.de


Çfarë duhet bërë në rast vdekjeje?

Vdekja është një të afërmi është pjesë e jetës që secili kurdoher përballohet, ne si Kompania funerale ju mbështesim në një kohë kaq stresuese emocionale - me këshilla dhe veprime. Jeni të mirëpritur të na kontaktoni. Ne do t'ju shpjegojmë se cilat janë hapat e parë dhe cilat dokumente na nevojiten për të marrë dokumentet e nevojshme dhe për të organizuar riatdhesimin e kufomave në atdhe në mënyr dinjitose.E sigurt, dinjitoze dhe me kosto transparente


Çfar transporti organizojm ne?

Transporti i kufomave me avion

Transporti i kufomave me kosto avioni - dhe cilat janë kërkesat

Transporti i kufomave me automjet

Transferimi i kufomave me automjet në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Luginën e Preshevës


Vdekja e Mërgimtarve në vendet e Evropës

Kompania funerale Mergimi - vdekje në MËRGIM, transPorti i kufomes në vendlindje

Ne planifikojmë dhe organizojmë transportin e kufomave nga vendet e Evropës për në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni dhe Luginën e Preshevës në përputhje me të gjitha rregulloret dhe me respekt. Kur dëshira e fundit e të ndjerit ishte që të gjendej paqja e përjetshme pranë të dashurve apo paraardhësve të tij, ju mbështetim me dinjitet plotsimin e dëshirës së fundit të të ndjerit.

 

Në dispozicion 24 Orë /7 Ditë: transporti i kufomave në Kosovë nga e gjithë Evropa me veturë speciale apo Aeroplan

GJERMANI

Transporti i kufomave në atdhe nga Gjermania

Transporti i kufomës Gjermani-Kosovë Transporti i kufomës Gjermani-Maqedoni Transporti i kufomës Gjermani-Shqipëri Transporti i kufomës Gjermani-Mal të Zi Transporti i kufomës Gjermani-Lugin
GJERMANI-ATDHE

Transporti i kufomës Gjermani-Kosovë

Transporti i kufomës Gjermani-Maqedoni

Transporti i kufomës Gjermani-Shqipëri

Transporti i kufomës Gjermani-Mal të Zi

Transporti i kufomës Gjermani-Lugin

ZVICËR

Transporti i kufomave në ATDHE nga ZVICRA

Transporti i kufomës Zvicër-Kosovë Transporti i kufomës Zvicër-Maqedoni Transporti i kufomës Zvicër-Shqipëri Transporti i kufomës Zvicër-Mal të Zi Transporti i kufomës Zvicër-Lugin
ZVICËR-ATDHE

Transporti i kufomës Zvicër-Kosovë

Transporti i kufomës Zvicër-Maqedoni

Transporti i kufomës Zvicër-Shqipëri

Transporti i kufomës Zvicër-Mal të Zi

Transporti i kufomës Zvicër-Lugin

AUSTRI

Transferimi i kufomave në ATDHE nga AUSTRIA

Transporti i kufomës Austri-Kosovë Transporti i kufomës Austri-Maqedoni Transporti i kufomës Austri-Shqipëri Transporti i kufomës Austri-Mal të Zi Transporti i kufomës Austri-Lugin
AUSTRI-ATDHE

Transporti i kufomës Austri-Kosovë

Transporti i kufomës Austri-Maqedoni

Transporti i kufomës Austri-Shqipëri

Transporti i kufomës Austri-Mal të Zi

Transporti i kufomës Austri-Lugin


FRANCË

Transporti i kufomave në ATDHE nga FRANCA

Transporti i kufomës Francë-Kosovë Transporti i kufomës Francë-Maqedoni Transporti i kufomës Francë-Shqipëri Transporti i kufomës Francë-Mal të Zi Transporti i kufomës Francë-Lugin
FRANCË-ATDHE

Transporti i kufomës Francë-Kosovë
Transporti i kufomës Francë-Maqedoni
Transporti i kufomës Francë-Shqipëri
Transporti i kufomës Francë-Mal të Zi
Transporti i kufomës Francë-Lugin

BELGJIKË

Transporti i kufomave NË ATDHE nga BELGJIKA

Transporti i kufomës Belgjikë-Kosovë Transporti i kufomës Belgjikë-Maqedoni Transporti i kufomës Belgjikë-Shqipëri Transporti i kufomës Belgjikë-Mal të Zi Transporti i kufomës Belgjikë-Lugin
BELGJIKË-ATDHE

Transporti i kufomës Belgjikë-Kosovë
Transporti i kufomës Belgjikë-Maqedoni
Transporti i kufomës Belgjikë-Shqipëri
Transporti i kufomës Belgjikë-Mal të Zi
Transporti i kufomës Belgjikë-Lugin

ITALI

TRANSPORTI I KUFOMAVE NË ATDHE NGA ITALIA

Transporti i kufomës Itali-Kosovë Transporti i kufomës Itali-Maqedoni Transporti i kufomës Itali-Shqipëri Transporti i kufomës Itali-Mal të Zi Transporti i kufomës Itali-Lugin
ITALI-ATDHE

Transporti i kufomës Itali-Kosovë
Transporti i kufomës Itali-Maqedoni
Transporti i kufomës Itali-Shqipëri
Transporti i kufomës Itali-Mal të Zi
Transporti i kufomës Itali-Lugin